de Corneliu Ifrim

“FOARTE IMPORTANT, ONORABILI CAMARAZI!

IATA CE STIU, CA JURNALIST LEGITIMAT SI INFORMAT, DE LA SURSA ORIGINALA, DIN CULISELE BATALIILOR PENTRU PENSIILE MILITARE, DUSE DE CATRE GEN. GABRIEL OPREA CU OPONENTII POLITICI:

-In 2011, cand Generalul Gabriel Oprea s-a opus lui Basescu si Boc SA NU SCADA LA CUANTUM PENSIILE MILITARE, batandu-i hotarat cu pumnul in masa si amenintandu-l pe Basescu cu demisia, in caz contrar, acesta a cedat si i-a spus spasit si invins: ,,Fa ce vrei!”
-Generalul, Gabriel Oprea a MAJORAT TOATE PENSIILE, dar, atentie, DIN PROSTIA ECHIPE DE FINANTISTI, pe care Generalul Oprea o constituise ca grup de lucru din toate institutiile de securitate nationala, pensiile celor care au iesit la 40 si ceva de ani cu Ordonanta, printre care si PENSIA GENERALULUI GABRIEL OPREA, AU SCAZUT la cei care reprezentau aproximativ cei 10%, si care se trezeste vorbind ca Generalul, Gabriel Oprea ar avea o pensie uriasa, pur si simplu o dau in bara, pentru ca se stie ca acestia au avut si au probleme cu cuantumul, din prostia acelor finantisti!
-Generalul Oprea a iesit la pensie la 42 de ani, ca General de Justitie, stiindu-se ca domnia sa a terminat Dreptul la stat cu media peste 9.00, devenind General de Justie Militara cu 2 stele, cand a fost numit, din Prefect, Ministru la Administratie si Interne!
-Ulterior, ca Vicepremier pe Aparare si Securitate Nationala si Prim Ministru, a reparat toate nedreptatile si a facut toate drepturile pe Lg. Nr. 223/2015, la pensiile militare! Cei care i-au urmat, au facut prapad in pensiile militare, terfelindu-le si batjocorindu-le, ruinandu-i toate realizarile Generalului, Gabriel Oprea! De aceea este si ambitia suprema, personala, a domniei sale ca, daca noi il reinvestim cu voturile in Parlamentul Romaniei, eventual va ajunge la butoane, sa repare toate aceste nedreptati, inechitati, discriminari si ilegalitati de urlat la cer, si fiind ambitios si foarte hotarat, O VA Face 100%, ONORABILI CAMARAZI! Nimeni nu-l cunoaste mai bine ca mine pe Generalul, Gabriel Oprea, de ce poate sa fie capabil sa faca pentru toti cei care apartin de sistemul de securitate nationala, si DACA ESTE ATACAT FEROCE, ASTA SE INTAMPLA PENTRU CA DIAVOLII PARADITORI DE PENSII MILITARE STIU CA O VA FACE, DAR O SA-I SI ZBOARE PE ACESTI CRIMINALI DE PENSII MILITARE DIN POSTURILE PLATITE REGESTE! Va rog sa aveti incredere in cuvantul Generalului, Gabriel Oprea, pe care niciodata cat va trai nu-l va incalca, nici cu un fir de par, fiindu-i un BRAND PERSONAL!”