Uniunea Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul” sustine decidentii MAI si asteapta rezultatele controlului dispus la Politia Capitalei

UMPMV a luat nota de actul privind demisia sefului Inspectoratului General al Politiei Române, chestorul principal Liviu Vasilescu.

Uniunea reafirma ca siguranta cetatenilor români trebuie sa ramână o prioritate, iar cei chemati sa realizeze acest lucru sunt politistii.

In aceste conditii, Uniunea il sprijina pe ministrul de interne Marcel Vela in ampla operatiune “Toleranta zero fata de infractori”.

UMPMV reafirma sustinerea pe care a acordat-o secretarului de stat, chestor-sef de politie Bogdan Despescu, in lupta impotriva criminalitatii.

Totodata, UMPMV asteapta rezultatul controlului dispus la Directia Generala de Politie a municipiului Bucuresti, urmare a gravelor dezvăluiri facute de seful SGIV fata de un decident al acestei unitati de politie.

Legea nu se negociază, iar procesul de reforma al institutiilor de forta trebuie sa continue, pentru ca România sa se poata baza pe o politie moderna, europeana.

Director de comunicare si purtator de cuvant

Comisar-sef de politie Christian Ciocan

Tel.: 0757.123457