IMG_4698Fostul ministru al Apărării și vicepremier a transmis romanilor și un mesaj optimist pentru noul an.

“Suntem membri ai UE si NATO, dar nu trebuie să fim yesmeni. Pot să spun că ne putem gândi cu optimism la 2022, pentru că avem un prim-ministru militar în care eu cred, pentru că noi, militarii, jurăm să ne apăram patria. Am, de asemenea, încredere că această coalitie PNL-PSD-UDMR va găsi cele mai bune căi să ne scoată din această situatie dificila”,  a transmis Gabriel Oprea, într-o intervenție în direct la Realitatea Plus.

Președintele Uniunii Militarilor și Politiștilor “Mihai Viteazul” (UMPMV) a transmis, totodata, un mesaj de unitate românilor, cu ocazia Crăciunului, subliniind rolul important pe care copiii îl reprezintă în viața unui stat. Fostul vicepremier a afirmat că va intra în noul an cu speranța ca va fi unul mai bun.

“Tot timpul, dar mai ales de sărbători, românii se gândesc la bunul Dumnezeu și la Armată. Iar militarii români și-au dat viața pe câmpul de bătălie pentru ca azi România să fie un stat NATO, să fie un stat al Uniunii Europene. Când spun militari, mă refer atât la forțele armate, cât și la polițiști, la jandarmi, la pompieri și la celelalte structuri. Dacă suntem uniți putem depăși toate greutățile la care suntem astăzi martori. Sunt convins că acesta este cel mai bun mesaj de Crăciun” a mai afirmat președintele UNPR, Gabriel Oprea.