Un bărbat de 52 de ani din satul Cîrbești, județul Gorj a fost imobilizat cu greu de către oamenii legii. Bărbatul a lovit polițiștii, iar șase oameni ai legii l-au imobilizat foarte greu.

”La data 5 septembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Drăguțești au fost solicitați să intervină la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său, în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa, de 53 de ani, cu un obiect contondent din material lemnos.

Ulterior, bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la autospeciala cu care polițiștii se deplasaseră la fața locului și a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliție, provocând mai multe avarii.

De asemenea, agresorul i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului.

La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj.”, informează Poliția.