Un bărbat care ar fi încercat să mituiască un poliţist din judeţul Mureş cu 500 de euro, pentru a scăpa de un dosar penal pentru agresiune sexuală, a fost trimis în judecată, informează, marţi, Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA), potrivit Agerpres.

“Poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi agresiune sexuală.

Astfel, la data de 28 aprilie a.c., ofiţerii DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant un bărbat care a oferit drept mită unui agent de poliţie din cadrul IPJ Mureş – Secţia Rurală nr. 1 Gorneşti – Postul de Poliţie Sîngeorgiu de Mureş, suma de 500 de euro pentru a nu lua măsurile legale într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Agentul de poliţie a formulat anterior denunţ, în care sesiza faptul că persoana în cauză i-a promis o sumă de bani în scopul menţionat”, precizează SJA Mureş într-un comunicat de presă.

Ca urmare a denunţului formulat, ofiţerii SJA Mureş, sub coordonarea unui procuror, au organizat acţiunea de prindere în flagrant. Inculpatul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce oferea agentului de poliţie denunţător suma de 500 de euro.

Foto: https://m.ziare.com/