De sâmbătă dimineaţa, de la ora 4.00, pentru o perioadă de două luni, vor fi impuse restricţii de circulaţie în Capitală, pentru modernizarea liniei de tramvai de pe Bulevardul General Vasile Milea.

Brigada Rutieră anunţă că restricţiile vor fi impuse de sâmbătă dimineaţa, de la ora 4.00, pentru continuarea lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai pe Bd. G-ral Vasile Milea.

Restricţiile vor dura 2 luni şi se va executa prima fază de lucru în intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu.

În această etapă, vor fi următoarele restricţii de circulaţie: va fi afectat sensul de mers a Bd. Iuliu Maniu dinspre Şos. Cotroceni către Pasaj Lujerului, cu asigurarea a două benzi de circulaţie pentru traversul în intersecţie pe aceasta direcţie. Banda I de circulaţie va deveni obligatoriu la dreapta spre Bd. G-ral Vasile Milea, iar benzile II şi III vor fi deviate cu aproximativ 2 metri spre axul intersecţiei Bd. Iuliu Maniu cu Bd. G-ral Vasile Milea.

Brigada Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.
Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, să traverseze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar şoferii le-au înţeles intenţia de a traversa.

Sursa: Mediafax