Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie, după ce l-a deposedat de borsetă pe un adolescent de 17 ani, în Timişoara, minorul fiind fiul unui poliţist de la Brigada de Operaţiuni Speciale (BOS), acesta reuşind să-l imobilizeze.
“Aflat în timpul liber, un poliţist din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Timişoara a imobilizat un bărbat de 26 de ani, care îi sustrăsese borseta fiului său de 17 ani”, a anunţat, sâmbătă, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.
Vineri seara, pe strada Nouă din municipiu, un bărbat a deposedat prin violenţă un minor de 17 ani de borseta pe care o avea asupra sa. Minorul a apelat la tatăl său care se afla în apropiere şi i-a indicat direcţia în care s-a îndreptat acesta. La scurt timp, pe strada Ion Neculce din municipiu, poliţistul din cadrul BOS Timişoara a reuşit imobilizarea acestuia şi l-a predat poliţiştilor timişoreni.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 26 de ani.
În urma probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.