Politistii Brigăzii de Combatere a Criminalității Oragnizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, au efectuat 2 acțiuni de prindere, în flagrant delict, în comuna Tunari și în orașul Voluntari, județul Ilfov,  a 2 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Ieri, 7 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Oragnizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, au prins, în flagrant delict, un bărbat, care ar fi încercat să vândă aproximativ 300 de grame de cocaină.

Ulterior, tot printr-o acțiune de prindere în flagrant delict, a fost prinsă o altă persoană, în timp ce avea asupra sa aproximativ 400 de grame de cocaină, destinată vânzării, precum și 50.000 lei și 5.000 de euro, sume care ar fi provenit din traficul de droguri.

De asemenea, de la cei doi suspecți s-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 2 pistoale, nesupuse autorizării, 4 carduri bancare, un cuțit cu lama de aproximativ 15 cm, 10 telefoane mobile și 10 cartele sim.

Anterior, în cadrul operațiunii, au mai fost ridicate, pentru cercetări, 70 de grame de cocaină.

Vineri, 8 aprilie, procurorii D.I.I.C.O.T. –S.T. au dispus reținerea, 24 de ore, a celor 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, urmând ca acestea să fie prezentate Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

Sursa: IGPR