Cazul de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis în explozia mașinii sale, este „singular”, a spus ministrul de Interne Lucian Bode. El a precizat că anchetatorii nu exclud nicio ipoteză, dar nu a dat detalii despre pistele luate în considerare. Bode adaugă că „România este o țară sigură”.

,,Analizăm orice pistă şi nu excludem nicio variantă de lucru”, a precizat ministrul într-o conferință de presă.

Ministrul a precizat că că s-au încheiat cercetările la faţa locului, iar autoturismul a fost ridicat şi este în prezent cercetat. De asemenea, au fost audiați martori, membri ai familiei omului de afaceri, angajaţi şi apropiaţi.

„Împreună cu conducerea MAI am decis să trimitem la Arad cei mai buni specialişti din Poliţia Română. Am luat legătura cu instituţiile partenere şi aici mă refer la SRI, MApN, Parchetul General, care de îndată a preluat acest caz şi împreună am gestionat sâmbătă şi duminică cercetările la faţa locului astfel încât cei mai buni specialişti pe care îi are Poliţia Română să reuşească într-un timp cât mai scurt posibil să identifice o pistă, astfel încât autorul sau autorii să fie prinşi şi aduşi în faţa instanţei de judecată”, a spus Bode.

Vezi mai multe detalii AICI