Gl.(r) Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul”, a donat diferența de bani pentru completarea sumei necesara procurarii unei proteze pentru agentul de politie Mihai Popa, ajutor șef de post la Costești, judetul Valcea, respectiv 3000 lei.

Îi dorim, pe aceasta cale, multă sănătate și toate cele bune!

Mai jos, comunicatul Corpului National al Polițiștilor

” Colegul nostru, Mihai Popa, are nevoie de ajutor!

Mihai este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2018, a lucrat o perioadă la Secția 10 din capitală, apoi s-a mutat în Vâlcea unde este ajutor șef de post la Costești.
Îi plăcea munca de poliție și o făcea cu drag, dar într-o zi nu a mai putut pune piciorul stâng în pământ. În urma unor investigatii complexe a aflat diagnosticul, dar și șansa de a putea supraviețui acestui diagnostic. Mihai a ales să facă operația propusă de medici, iar la data de 23.09.2021, a fost supus unei interventii chirugicale care i-a schimbat profund planurile de viitor.
Acum Mihai are nevoie de o proteză pentru a merge din nou, costul acesteia este de 40.000 lei, până acum cu ajutorul prietenilor și colegilor are strânsă suma de 37.000 de lei.
Nu cred că nu putem dovedi încă o dată că suntem uniți și cu spiritul camaraderesc ce ne caracterizează să-l putem ajuta pe Mihai să treacă peste acest moment dificil.
Ca de fiecare dată faceți ce știți mai bine și ce puteți! Distribuiți să ajungă la cât mai mulți!
Contul IBAN in care puteti dona pentru acest caz este deschis pe numele lui Mihai:
RO81RNCB 0265 1378 66400001.
BIC: RNCBROBU.
#corpulnationalpolitistilor”