Un scandal monstru a izbucnit luni în parcarea unui centru comercial din Sibiu. Peste 20 de persoane au fost implicate în acest incident soldat cu rănirea gravă a unui copil de 12 ani, transportat de urgență la spital după ce a fost înjugheat.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost solicitat să intervină, în jurul orei 14, în parcarea centrului comercial din Șelimbăr, unde mai multe persoane au fost implicate într-o altercație. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, transmite turnulsfatului.ro.

Din primele date și informații de la fața locului se pare că în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la Spital cu multiple plăgi înjunghiate.

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt conduse la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru audiere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui conflict, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței.

Foto: Pixabay