La data de 8 septembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat șase percheziţii domiciliare, în județul Mureș, la locuinţele a trei  tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, toți din orașul Ungheni, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.

În fapt, din cercetări a reieşit că, la data de 31 august a.c., cei în cauză, în timp ce se aflau pe stradă, în municipiul Târgu Mureș, prin întrebuințarea de violențe și amenințări cu acte de violență, ar fi sustras de la doi bărbați, diverse bunuri pe care aceștia le dețineau asupra lor, respectiv 2 telefoane mobile, un ceas și 150 de lei.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat mai multe mijloace de probă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, faţă de doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar în cazul celui de-al treilea urmând a se formula propunere de arestare preventivă în lipsă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

La activităţi au participat şi specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Sursa:Poliția Română