Poliţiştii din Botoşani au efectuat trei percheziţii la persoane suspectate de furturi din locuinţe, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.
Potrivit sursei, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în comuna Ştiubieni, iar “în urma activităţilor desfăşurate, la locaţiile vizate, au fost descoperite bunuri care să intereseze cauza, precum şi alte bunuri care fac obiectul altor infracţiuni”.
“Au fost identificate 11 plase tip monofilament pentru pescuit, precum şi cantitatea de peste 10 kilograme de peşte, care ar fi fost sustras fără drept, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, din iazul Negreni. În cauză, cercetările au fost extinse şi pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere, transport, comercializare fără documente legale a peştelui, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor sau a altor tipuri de unelte de pescuit comercial şi furt calificat”, a transmis Nenişcu.
Poliţiştii susţin că toate bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate.