La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu inspectori antifraudă din cadrul A.N.A.F., au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, la sediile și punctele de lucru a două societăți comerciale, din județul Galați, care au ca obiect de activitate extracția și comercializarea de agregate minerale.
În fapt, s-au efectuat cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiunile de evaziune fiscală și executarea de activități miniere fără permis sau licență.
Totodată, au fost desfășurate activități și pentru descoperirea de înscrisuri, bunuri și sume de bani, provenite din activitățile ilegale ce interesează cauza, respectiv exploatarea agregatelor minerale, fără îndeplinirea condițiilor impuse de cadrul normativ în vigoare.
La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați.

Sursa: IGPR