Politistii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu  Mureș, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în Mureș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt, în formă continuată.
Astfel, în perioada februarie – iulie anul a.c., 11 persoane, în diferite forme de participație, ar fi sustras, în repetate rânduri, îngrășământ și material feros, dintr-o societate comercială din Târgu Mureș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro.
De asemenea, în aceeași cauză penală, la data de 4 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat 4 percheziții  domiciliare și la sediul unor societăți comerciale din municipiul Târgu Mureș, fiind ridicate mai multe probe.
În urma perchezițiilor, au fost conduse la sediul poliției, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale, 11 persoane.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției municipiului Reghin, Poliției orașului Iernut, Secției 3 Poliție Rurală Râciu, Secției 4 Poliție Rurală Ungheni și Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.
 
Sursa: IGPR