Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a inaugurat, în judeţul Bistriţa-Năsăud, două obiective de dezvoltare locală finanţate prin PNDL – o sală de sport şi un dispensar.
“Investiţiile publice rămân motorul repornirii economiei şi a relansării sectoarelor de activitate, mai ales în contextul actual când avem mai multe crize suprapuse”, a declarat ministrul.
„Investiţii importante în dezvoltarea a două comunităţi locale din judeţul Bistriţa-Năsăud! Am fost astăzi alături de locuitorii a două comunităţi bistriţene, comuna Spermezeu şi Nuşani, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale la inaugurarea a două obiective de dezvoltare locală finanţate prin PNDL – o nouă sală de sport şi un dispensar. Cele două proiecte au un impact pozitiv în comunităţile respective, iar Guvernul sprijină adminstraţiile publice care gândesc proiecte pentru oameni şi pentru creşterea nivelului de trai din comunităţi. Am spus şi o repet, investiţiile publice rămân motorul repornirii economiei şi a relansării sectoarelor de activitate, mai ales în contextul actual când avem mai multe crize suprapuse. Felicitări primarilor şi echipelor de proiect care au dus la bun sfârşit aceste investiţii”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Foto: Lucian Bode/Facebook