,,Am vizitat împreună cu premierul trei obiective militare: am fost pe șantierul din care renaște Colegiul Național Militar “Tudor Vladimirescu”, ne-am întâlnit cu militarii Batalionului 26 Infanterie, Scorpionii Roșii, unde am văzut transportoarele blindate PIRANHA5, și am fost și la Spitalul Militar din Craiova”, a anunțat, pe Facebook, ministrul Nicolae Ciucă.
,, Sunt trei elemente definitorii ale Armatei României de astăzi: Armata investește în infrastructură, Armata se înzestrează cu echipamente performante, Armata sprijină lupta pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și sprijină efortul național de vaccinare”, a precizat sursa citată.
,, La Craiova va fi, din toamnă, cel mai modern colegiu liceal din România, unde 480 de adolescenți se vor pregăti pentru o carieră militară.
La Scorpionii Roșii am văzut noile transportoare blindate pentru trupe, PIRANHA5, echipamente înalt tehnologizate, ieșite de pe poarta Uzinei Mecanice București. Un contract din care o importantă parte se întoarce în economia națională.
La Spitalul Clinic de Urgență Militar am vizitat centrul regional de depozitare a vaccinurilor anti COVID-19.
Le mulțumesc militarilor pentru că au fost permanent alături de personalul medical în efortul național de combatere a bolii care ne afectează tuturor viața. Acum, militarii sunt cei ce asigură logistica întregii campanii de vaccinare și au răspuns tuturor solicitărilor de sprijin din partea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea”, a mai precizat Ciucă.
Foto: Nicolae Ciucă/ Facebook