Fostul președinte al Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan a acordat un interviu Observatorului de Cluj, în care vorbește despre susținerea președintelui filialei județene PSD Cluj și despre fostul ministru al Internelor și vice-primministru, Gabriel Oprea pe care îl cataloghează ca fiind “un om direct, corect, hotătât”.

Redãm, mai jos, interviul acordat de fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, publicatiei Observatorul de Cluj:

“Observatorul de Cluj: Care este părere ta despre conducerea filialei PSD Cluj? Cum vezi actuală echipă echipa PSD Cluj din interior? 

Mihai Seplecan: Alături de prietenii mei: Bogdan Gârbovan, fost sergent în Legiunea Franceză timp de 20 de ani; Bogdan Costea- fost director al Gărzii de Mediul și director al ADI Eco-METROPOLITAN Cluj; Rareș Lucaciu – fost soldat in Legiunea Franceză timp de 10 ani; Levente Kaucz – om de afaceri; Sabin Suciu -un tânăr de viitor, dorim să punem umărul la reconstrucția organizației municipale și județene a partidului, la întinerirea acestuia. La obținerea a câți mai mulți primari, consilieri locali, consilieri județeni, deputați și senatori.

Observatorul de Cluj: Ce părere voi despre echipa de lucru a filialei județene PSD Cluj. 

Mihai Seplecan: Noi îl susținem pe actualul președinte al filialei județene. Considerăm că Alexandru Cordoș este un om politic cu care se poate colabora, dialoga, construi politic și este un om de echipă. Motiv pentru care am decis să fac parte din echipa lui de lucru.

Observatorul de Cluj: În cariera ta politică de 20 de ani, care crezi că a fost cel mai abil om politic pe card l-ai întâlnit?

Mihai Seplecan: Pentru mine, cel mai abil, pragmatic și om de cuvânt este fostul ministru de Interne și vice-premier, Gabriel Oprea pe care l-am cunoscut și intâlnit și cunoscut în biroul său de ministru în anul 2015

Pe acești ani, din relația mea cu dânsul, am constatat că ministrul Gabriel Oprea este un om sincer, direct, corect, hotărât, tăcut- cu puține vorbe dar care se ține de cuvânt.

Observatorul de Cluj: Care este obiectivul tău personal pentru anul 2024?

Mihai Seplecan: Dacă în anii trecuți aveam dorințe sau așteptări politice, astăzi vreau ca oamenii să se împace cu Domnul Isus Hristos, să trăiască după Cuvântul Lui, să fie pace și iubire între oameni, să fie sănătate și bună-stare în lume.

Cât despre persoana mea, mă las în mână și voia Domnului.”

Sursa: Observatorul de Cluj