Iată mesajul, integral, transmis de camarazi locotenentului Pohace Mădălin, care luptă cu o tumoră unicat în Europa:
,,Lupta colegului nostru, locotenentul Pohace Mădălin, părea că se sfârșește! Însă, la două luni după operația la cap, Mădălin se interna din nou la Spitalul Militar Central– București deoarece tumora reapăruse, de data aceasta fiind însoțită de un edem. La momentul internării, Mădălin avea pierderi de cunoștiință și abia mai vedea. Luni dimineață deja nu mai vedea cu ochiul stang, iar picioarele nu le mai simțea.
Astfel, în data de 10 Decembrie 2020, în jurul orei 09:15, acesta intră în sala de operație și iese 6 ore mai târziu, urmând o noapte tensionată, a doua zi Mădălin simțindu-se deja mai bine.
După operație, familia este informată că este o tumoră ce se dezvoltă foarte rapid si trebuie trimisă în străinătate pentru analize, rezultatul fiind necesar pentru a se interveni cu un tratament medicamentos corespunzător astfel încât tumora sa nu se formeze din nou. Astfel, s-a intervenit la clinici din Austria, Germania și Turcia, dar la niciuna nu se găsea substanța necesară analizei, tumora fiind unicat în Europa. În cele din urmă s-a gasit o clinică în New York, s-a luat legătura, urmând a se obține feed-back-ul de salvare.
Între timp, în data de 14 Decembrie 2020, Mădălin a fost externat, începând recuperarea. Situația colegului nostru este destul de sensibilă, întrucât tumora se dezvoltă foarte repede, corpul lui Mădălin nemaisuportând o a treia intervenție.
Un caz în care putem ajuta și aștepta! Un caz în care putem doar să ne rugăm și să credem că, în pragul sărbătorilor de Crăciun, mai au loc minuni!
Mădălin, Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați! Și prin aceste greutăți prin care treci, ne dăm seama că tu ești întradevăr un soldat al lui Dumnezeu! Și mai știm și că baiețelul tău este mândru de tine și că te așteaptă acasă… ai atât de multe să îl înveți!
Ia poziția “drepți”, Mădăline! Ridică privirea către cer, și nu renunța! Suntem cu tine!”
Titular: Silvia Florentina POHACE, Împuternicit: POHACE Adeluța
Raiffeisen Bank S.A. Cont Lei: RO53 RZBR 0000 0600 2227 4810
Raiffeisen Bank S.A. Cont Euro: RO84 RZBR 0000 0600 2227 4834
Raiffeisen Bank S.A. Cont Dolari: RO56 RZBR 0000 0600 2227 4853