Ministerul Apărării Naţionale organizează marți, 31 mai, între orele 10.00 și 13.00, la KIDDO PLAY ACADEMY din Băneasa Shopping City, evenimentul „Mândru de părinții mei”.

Astfel, copiii personalului armatei decedat sau rănit în acțiuni militare, misiuni și operații vor socializa și se vor bucura de jocurile și activitățile de divertisment organizate special pentru ei.

Evenimentul este organizat și în acest an de către Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, prin Direcția calitatea vieții personalului, cu sprijinul Asociației de Caritate din Armata României – CAMARAZII, principalul partener neguvernamental și a sponsorului său, Compania TERAPIA S.A., Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”, Fundației „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruință”, Asociației Naționale a Veteranilor de Război, SC D.G.S. CLEAN PREST SRL și Asociației ONIXALEX.

Activitățile dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej de promovare a recunoștinței pe care o acordă societatea pentru sacrificiul militarilor români pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate.

Sursa: MApN