Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a vorbit sâmbătă despre creșterea PNL în sondaje, precizând că acesta este efectul măsurilor bune luate de Guvern în ultima perioadă.

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a participat la conferinţa de alegeri a conducerii organizaţiei judeţene PNL Argeş.

Cu această ocazie, a vorbit despre evoluția PNL în ultimele luni. El susține că, acum, liberalii au o misiune importantă și anume unificare dreptei în jurul partidului. Totodată, a adăugat și faptul că liberalii trebuie să demonstreze că sunt cei mai serioși și cei mai bine pregătiți, astfel încât să fie construite echipe perfectă la nivel local și județean.

„Pentru că suntem cel mai mare partid de dreapta de pe scena politică românească, cred că peste timp o să ne asumăm o misiune importantă şi anume unificarea dreptei în jurul Partidului Naţional Liberal.

Trebuie să învăţăm să transmitem acest lucru în exteriorul partidului, să demonstrăm că suntem cei mai buni, cei mai pregătiţi şi cei mai serioşi şi pentru asta avem nevoie să construim echipe politice locale şi judeţene profesioniste şi, foarte important, unite”, le-a transmis Bode sâmbătă membrilor PNL Argeş.

Bode a susţinut că guvernarea „cu toate rezultatele sale bune”, va „pregăti victoria din anul 2024”. 

“Românii îşi doresc Partidul Naţional Liberal la guvernare, au nevoie de valorile noastre legate de munca cinstită, de iniţiativa privată, de familie şi de tradiţie. Suntem pe un trend de creştere în toate sondajele de opinie, acesta este şi efectul măsurilor bune luate în ultima perioadă de către Guvern. Am arătat ca ştim ce avem de făcut în vremuri de criză, am reuşit să luăm măsuri bune atât pentru mediul de afaceri cât şi pentru categoriile vulnerabile”, a adăugat liderul liberal.
Sursa foto: Facebook