Partidul Naţional Liberal are nevoie de „un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei, care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure”, a spus în şedinţa Consiliului Naţional al PNL ministrul de interne Lucian Bode.

„Am ajuns într-un punct în care avem de luat decizii importante, decizii cu impact major nu doar pentru azi sau pentru mâine, ci pe termen lung, pentru anul 2024 şi mai departe, pentru soarta acestui partid şi pentru performanţa lui la guvernare. Nu putem merge mai departe fără asumarea unor obiective clare de etapă, care se oferă perspectiva unei consolidări politice de care avem nevoie în aceste vremuri dificile. Partidul Naţional Liberal ia măsuri corecte la guvernare, dar avem nevoie de o resetare la nivel politic pentru a putea creşte cota de încredere în rândul românilor”, a afirmat Bode.

El apreciază că „cea mai mare greşeală a unui om politic cu responsabilităţi de conducere este să lase în planul doi munca de partid, să uite de baza partidului să neglijeze problemele şi propunerile venite de jos în sus”.

„Nu avem în vedere o altă soluţie temporară, ci una solidă care priveşte orizontul anului 2024, plus următorii patru-cinci ani. Dragi liberali, avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei, care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure. Partidul Naţional Liberal are nevoie de un lidership adevărat, orientat spre viitor. Avem nevoie de lideri extrem de serioşi, oneşti şi riguroşi mai ales acum, când întreaga lume ne priveşte şi putem arăta ce înseamnă România în plan extern”, a declarat Lucian Bode.

Sursa foto: Lucian Bode/Facebook