O persoană a fost atacată în casă de trei bărbați înarmați cu cuțite drept răzbunare pentru că nu a vrut să depună mărturie mincinoasă într-o anchetă într-un dosar de tentativă de omor. Anterior, victima a fost intimidată, iar mașina i-a fost avariată.

Conform Antena 3, cel care ar fi condus această operațiune este interlopul Bebino, liderul clanului Sportivilor. Bebino a fost trezit din somn şi luat de mascaţi direct din pat, în pijamale, fiind condus la audieri.

Potrivit anchetatorilor, marți, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale

Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Persoanele vizate, au fost duse la audieri. Totul a pornit de la o plângere a unei persoane care a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a o determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Deoarece a refuzat, persoana a fost atacată de trei bărbați.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date. Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Sursa: Știri pe surse