,,Am avut onoarea să o primesc, astăzi( marti -n.r.), pe Larisa Iordache, sportiva care a cucerit patru medalii, două de aur și două de argint la recentele Campionate Europene de la Mersin.
Tânăra, agent de poliție, este legitimată în cadrul Clubului Sportiv Dinamo din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.
A fost chiar pentru scurt timp în stradă, ca mulți dintre colegii din structurile tehnice, în contextul măsurilor pentru prevenirea și combaterea COVID-19.
Însoțită de antrenorii săi, Lăcrămioara și Cristian Moldovan, Larisa a fost astăzi oaspetele nostru de onoare și am avut privilegiul să le înmânez, în semn de recunoștință și respect, Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne.
Suntem onorați și mândri de performanța colegilor noștri care, încă o dată, au dus drapelul României pe cel mai înalt catarg al performanței.
Mărturisesc sincer că m-a impresionat povestea Larisei: este gimnasta româncă cu cele mai multe medalii din istoria Campionatelor Europene, un sportiv care îsi folosește tot timpul la antrenamente și luptă cu toată dăruirea pentru a-și împlini un vis, acela de a fi campion al României”, a scris Marcel Vela pe Facebook.
Sursa foto: Marcel Vela/Facebook