Guvernul pregătește cel mai mare tun imobiliar din istorie! Economistul Adrian Câciu aduce acuzații extrem de grave cu privire la legea pe care o pregătește coaliția aflată la guvernare, ce vizează vânzarea terenurilor agricole către străini.

Cunoscutul economist Adrian Câciu vorbește despre distrugerea sectorului agricol autohton, în urma unei inițiative politice care s-ar putea dovedi dezastruoasă.

Guvernul pregătește cel mai mare tun imobiliar din istorie! Acuzații gravissime

”Se pregătește un tun de proporții. Peste 10 miliarde de euro.

Nu mai puțin de 61 de deputați și senatori în frunte cu ministrul agriculturii Adrian Oros propun ca terenurile agricole sa poată fi cumparate de către străini, chiar dacă nu sunt rezidenți în România si chiar dacă sunt doar samsari de terenuri, neavând nici o experiență in agricultură sau intenție de a exploata terenurile agricole.

Nici nu știți ce tun se pregătește.

Mai țineți minte când spunea Iohannis că PSD vinde Ardealul ungurilor?

Bag seamă că, deși era un fakenews ordinar, chestia asta a dat idei liberalilor în frunte cu ministrul Oros dar și useristilor si udemeristilor.

Așa că vor da liber la vânzarea terenurilor agricole către străini. Cine vinde Ardealul?”, a scris Adrian Câciu miercuri seară pe Facebook.

Detalii AICI