2 bărbați au fost reținuți, în cursul zilei de 24 februarie, fiind cercetați de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au prins în flagrant delict doi bărbați, de 23 și 34 de ani, după ce ar fi vândut cocaină.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, la locuințele uneia dintre persoanele în cauză.

În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 86 de grame de cocaină, 17 kilograme de cannabis (muguri), peste 25.000 de lei, 300 de euro, 1 cântar electronic și 2 telefoane mobile.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Sursa: IGPR