Direcția Generală a Armamentului (DGA) din Franța a cumpărat 300 de micro-drone  cu detectare puternică ANAFI USA realizate după tehnologia franceză a comapaniei Parrot.

Dispunând de o caracteristică editabilă „Return to Home” (RTH), drona permite utilizatorilor să programeze o locație specificată „acasă” pentru a încheia cu ușurință misiunea. Această caracteristică RTH apare automat atunci când drona se deconectează sau se descarcă de baterie.

ANAFI SUA surprinde coordonatele GPS precise ale dronei și punctul de interes, oferind informații detaliate despre locație pentru a ajuta liderii operațiunilor de la sol să localizeze rapid ținte precum persoane dispărute sau materiale periculoase.

Zoom de 32x

ANAFI SUA este echipat cu un zoom puternic de 32x, articulat în jurul a două camere 4K de 21 megapixeli, detectarea țintelor de dimensiuni umane este posibilă până la 2 km distanță cu o precizie de detaliu de 13 cm. Imaginile zoom sunt îmbinate cu cele obținute de camera termică

Serviciile de cercetare și dezvoltare ale Parrot sunt, de asemenea, planificate pentru a adapta în continuare ANAFI SUA la nevoile forțelor franceze.

Tehnologia platformei ANAFI, bazată pe banca de componente a telefonului mobil, atinge un nivel de fiabilitate consolidat de sutele de mii de ore de zbor ale dronelor de consum.