Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, la domiciliile unor persoane bănuite de  trafic de droguri de mare  risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie.
Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 18 spre 19 iulie a.c., în sectorul 6 din București, imediat după ce ar fi ridicat un colet, de la o firmă de coletărie, o persoană ar fi fost deposedată, prin forță, de acesta, de către alte persoane.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5 grame de cannabis, o țigaretă ce conține cannabis, 5 folii cu urme de cocaină, o pipă cu urme de cocaină, o bancnotă rulată ce prezintă urme de cocaină, 7 telefoane mobile, 3.500 de lei și 800 de euro. 
De asemenea, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie fiind conduse în fața procurorului de caz din cadrul  D.I.I.C.O.T.- S.C., pentru audieri și luarea măsurilor preventive.
În cauză, 4 persoane au fost reținute, ulterior fiind arestate preventiv.
Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

Sursa: IGPR