“Pe toate grupurile militare atat militarii cat si familiile acestora ii considera pe Ciuca, Jianu, Maciu, Rosu, Balu, cei mai mari “gropari ai drepurilor militarilor” activi si in rezerva  de la Revolutie. Este ceva de neimaginat ca intr-o tara NATO rezervistii sa iasa saptamanal in strada sa-si ceara drepturile, coeficienti salarizare de mizerie, cea mai mai mare functie militara 4,35 de balerin, iar de soldat profesionist 1,00 muncitor necalificat. Tinerii nu se mai angajeaza in Armata sau rezervisti voluntari sau au plecat in valuri in ultimii ani din Armata din cauza salarizarii foarte proaste. Urmariti cati ofiteri au plecat din Armata in ultimii 5 ani sau si-au dat demisia cautand alte domenii mai bine platite.

D-le ex-ministru al Apararii si al Internelor Gabriel Oprea, atat militarii cat si familiile lor isi pun mari sperante in persoana dumneavoastra. Sunteti considerat ultima salvare a drepturilor acestora chiar daca Dragnea  a eliminat UNPR din coalitia cu PSD, plus alte ticalisii ale Sistemului.

Sunteti pentru ei ultimul tren, ultimul vagon al salvarii si scoaterii militarilor din foame si saracie. Va multumim pentru atentie!”

Lucasz Mary