Redăm integral mesajul postat de comisarul șef Christian Ciocan:

,, Ați auzit de Generalul Radu Theodoru?
Eu l-am “cunoscut” – prin intermediul unora din cărțile sale – prin anii ‘90.

Îmi doresc foarte tare sa îl și întâlnesc! Și nu știu dacă sunt eu capabil de atâta RESPECT cât merita acest Om!

Domnul Radu Theodoru explica încă din acele timpuri – in “România ca o pradă” – ceea ce se întâmpla acum in țara.

Am citit, am văzut ca lucrurile se petreceau aievea și am înțeles ca sunt neputincios din punct de vedere al opririi URGIEI care avea sa vina peste țară. Pentru că nu puteam conta pe nimeni.

Pentru ca am priceput că,  pe unii nu îi interesează de țară.Ci îi  interesează doar de propria burtă.

Recent,  l-am “reîntâlnit, online,  pe domnul General Radu Theodoru lângă domnul Gabriel Oprea.
Omul care a explicat ce urma să i se întâmple României și de ce, și care a afirmat că “Gabriel Oprea nu a căzut, ci s-a ridicat”. Și acest Om a stat și stă lângă domnul Gabriel Oprea.

Eu sunt doar un suflet, la fel ca și dumneavoastră. Dar când un erou, un veteran de război autentic, un scriitor, un Patriot Român asemenea domnului General Radu Theodoru afirma un lucru, eu ca român nu am decât să ascult, în respectuoasă tăcere ❗️”

Jurnalistul Ion Cristoiu, care a scris prefața volumului de memorii ,, Confesiuni din sufrageria lui Oprea”,  a vorbit, fără perdea , despre a opta lovitură se stat căruia i-a cazut victimă, în 2015,  generalul Oprea.

În același context, jurnalistul militar Valeriu Pricină(colonel în rezervă), coautorul cărții,  a elogiat rolul esențial pe care l-a avut generalul Oprea în promovarea intereselor militarilor și polițiștilor activi și în rezervă.

Cea mai inedită apariție la lansarea cărții ,, Confesiuni din sufrageria lui Oprea” a fost aceea a scriitorului Radu Theodoru, general de flotilă aeriană în retragere, care la venerabila vârstă de 97 de ani,  a venit, din nou, în tranșee, pentru a transmite un mesaj emoționant despre camaradul său Gabriel Oprea.

Toate discursurile AICI