Unul dintre cei mai căutați interlopi români a fost adus în țară noaptea trecută. Este vorba despre Albert Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru. Bărbatul a fugit din România anul trecut, după ce a fost prins conducând drogat și cu permisul de conducere suspendat. El este cel care a înjunghiat în 2019 un tânăr, în fața unui club din Timișoara.

 

”Astăzi (vineri – n.r.), 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti,  pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că inculpatul a fost preluat de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale.

Este vorba despre Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române. Balint a fost depistat în ianuarie 2021, în urma colaborării dintre autorităţile judiciare române şi germane.

 

Foto: Captură Realitatea TV