A fost scandal monstru în Roșiori de Vede. Mai mulți indivizi care dădeau o petrecere în mijlocul străzii s-au luat la bătaie cu Poliția, după ce agenții au venit și le-au spus să se oprească, informează postul B1 TV.

Tot scandalul a început după ce mai mulți membri ai unor familii de etnie romă au organizat o petrecere chiar în mijlocul străzii. Oamenii au scos în stradă mese, scaune, au adus lăutarii, iar petrecerea dădea semne că nu se va opri până dimineață.

Doar că unii vecini nu au apreciat distracția și au sunat la Poliție. Inițial a venit doar un echipaj de la Poliția Locală, însă agenții nu au reușit să facă ordine și să îi convingă pe petrecăreți să își strângă lucrurile și să plece la casele lor.

Ba mai mult, romii au devenit agresivi, așa că polițiștii au fost nevoiți să cheme ajutoare. Însă în loc să se liniștească la vederea întăririlor, indivizii au devenit și mai agresivi.

Și tot ei au fost cei care i-au acuzat pe polițiști de abuz.

Până la urmă, cu greu, spiritele s-au liniștit, iar petrecăreții s-au ales cu amenzi în valoare de 8.400 lei, pentru tulburarea liniștii si ordinii publice.