Europarlamentarul Rareş Bogdan afirmă că, dacă premierul Florin Cîţu îi va solicita, va renunţa la activitatea sa la Bruxelles pentru a prelua un portofoliu în Guvernul României. El adaugă că şi-ar dori să ajungă cel puţin la jumătatea mandatului în legislativul Uniunii Europene.

”Dacă Florin are nevoie de mine şi consideră că prezenţa mea în Guvern este un plus şi un ajutor pentru PNL, pentru români în primul rând şi pentru ceea ce avem de făcut, i-am spus că pate să se bazeze pe mine. Nu aş vrea să intru imediat, să mă lase măcar până în primăvară la Bruxelles, că mai am de terminat nişte dosare pe care le-am luat şi nişte proiecte pe care le-am făcut acolo. Deci mi-aş dori totuşi ca măcar jumătate de mandat – în martie cred că am jumătate de mandat – să pot să stau acolo. Sper să-mi asculte dorinţa şi să mă lase să îmi duc mandatul în continuare”, a afirmat Rareş Bogdan duminică, la Prima Tv.

În ziua Congresului PNL, Rareş Bogdan îi transmitea o provocare” colegului său din Parlamentul European, Dacian Cioloş.

”Îi transmit o provocare domnului Dacian Cioloş, am înţeles că se gândeşte la o poziţie de ministru. Dacă domnia sa vine de la Bruxelles pentru o poziţie de ministru, automat voi intra şi eu în Guvern alături de Florin Cîţu pe o altă poziţie, dacă domnia sa vine”, afirma Rareş Bogdan înainte de alegerile interne din partid.

Sursa: News.ro

Foto:Inquam Photos/ Ilona Andrei