Șeful serviciului ucrainean de informații militare, Kyrylo Budanov, susține că președintele rus Vladimir Putin are cel puțin trei dubluri care au suferit operații istetice pentru a arăta ca el și că acestea ar fi folosite pentru a mușamaliza faptul că a pierdut controlul la Kremlin, potrivit Daily Mail.
În opinia lui Kyrylo Budanov, „indiferent de cât de rău” a fost Putin în trecut, „el nu a fost un idiot”, dar războiul Rusiei „nu urmează niciun fel de logică”.
„Marea întrebare este dacă adevăratul Putin mai există?”, spune șeful serviciului ucrainean de informații militare.
Kyrylo Budanov este considerat inamicul numărul 1 al Moscovei după o serie de atacuri devastatoare împotriva intereselor rusești.
El susține că, în trecut, a observat dubluri ale lui Putin când îl înlocuiau în mai multe „ocazii speciale”, dar acum ar fi „o practică obișnuită”.
„Știm în mod concret despre trei persoane care continuă să apară, dar câți sunt, nu știm. Au suferit cu toții operații estetice pentru a-i semăna”, a adăugat Budanov.
„Lucrul care îi dă de gol este înălțimea lor. Este vizibilă în videoclipuri și imagini. De asemenea, gesturile, limbajul corpului și lobii urechilor, din moment ce sunt unice pentru fiecare persoană.
Oficialul ucrainean consideră că „schimbarea este inevitabilă” la Moscova și susține că instalarea unei noi ordini politice în Rusia este în interesul „întregii lumi civilizate”.

Foto: captura video