Declaratie Gabriel Oprea, Tg. Jiu/5.11.2022

Prezent la ședința de lucru a organizației județene Gorj a UNPR, care a avut loc la Târgu Jiu, Gabriel Oprea a declarat că partidul trebuie să se implice mai activ, prin specialiștii pe care-i are în rândurile sale, pentru a ajuta partidele din coaliție să depășească situația dificilă prin care trece țara.
“Cred că, încet-încet, putem sprijini actuala alianță PSD – PNL, o alianță care este necesară pentru stabilitatea României, să ne aducem și noi aportul”.
Liderul UNPR a mai afirmat că în contextul extrem de dificil prin care trecem, guvernul trebuie să ia măsuri clare în contextul crizelor actuale cu care se confruntă românii.
”Premierul Nicolae Ciucă este militar, știe că are o misiune, ca România să fie în siguranță. Suntem în prag de iarnă, criza energetică este internațională și cred că Guvernul trebuie să plafoneze prețurile, trebuie să sprijine mai ales pe partea socială. Guvernul trebuie să asigure pensiile, salariile și să gestioneze foarte bine prețurile, mai ales în această criză alimentară care se prefigurează”, a afirmat Gabriel Oprea, președintele UNPR și al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”.
Fostul ministru de Interne și al Apărării Naționale susține și drepturile salariale ale militarilor și polițiștilor, mai ales în contextul războiului de la graniță.
”În Ucraina, ei sunt chemati să-și apere țara, de aceea decidenții politici și românii trebuie să știe că acești oameni trebuie să fie plătiți pe măsură și susținuți, trebuie să aibă toate condițiile ca să apere România și granițele ei, dacă situația o va cere”.

Foto: UNPR