Poliţiştii Capitalei au reţinut un tânăr de 17 ani faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind bănuit că a smuls un lanţ de la gâtul unei persoane.
”Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o zonă din Sectorul 2, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat un tânăr, în vârstă de 17 ani, bănuit de comiterea faptei”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.
Probatoriul administrat a relevat faptul că sâmbătă, în jurul orei 17,00, în timp ce se afla în spatele unei scări de bloc din Sectorul 2, prin smulgere, bănuitul ar fi deposedat persoana vătămată de un lănţişor, iar pentru a-şi asigura scăparea ar fi ameninţat-o cu un cuţit.
”Tânărul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat acesta a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, arată DGPMB.
Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.