Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare  risc.
Anterior perchezițiilor, a fost executată o acțiune complexă, de prindere, în flagrant delict, în sectorul 5, din municipiul București, fiind identificate 2 persoane, în timp ce ar fi transportat, într-un autoturism,  aproximativ 100 de grame de heroină și 6.000 de euro. 
Continuând verificările, polițiștii au descoperit, îngropate în pământ, în aceeași zonă, 2 kg de heroină, 864 de comprimate cu substanțe psihoactive, care ar fi fost ascunse de persoanele bănuite în urmă cu câteva zile. 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de heroină, 21 de  comprimate cu substanțe psihoactive, 800 de lei  și 150 de euro, despre care se dețin date că provin din traficul de droguri, un card bancar, diferite înscrisuri cu valoare probatorie, 3 telefoane mobile și 3 cartele sim.
Persoanele bănuite au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, 4 persoane fiind reținute, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare  risc.
În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă a celor în cauză.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.
La acțiuni s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul D.G.P.M.B. și Brigăzii Rutiere, precum și al jandarmilor din cadrul B.S.I.J.

Sursa: IGPR