Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Ordine Publică au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, două în județul Prahova și trei într-o comună din județul Dâmbovița, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. 3 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 6 – 29 august 2023, persoanele bănuite ar fi sustras, în mod repetat, din incinta unei societăți comerciale, 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 68.000 de euro.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și de cel al Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Sursa: IGPR