Poliţiştii Secţiei 19 au pus în executare, marţi, două mandate de percheziţie domiciliară, în Teleorman, într-un dosar penal de furt cu prejudiciu de 12.365 de lei.
“La data de 3 iulie 2023, Secţia 19 Poliţie a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale, cu punct de lucru într-un complex comercial din Sectorul 5, cu privire la faptul că, la data de 29 iunie 2023, din interiorul magazinului ar fi fost sustras un lanţ din aur”, potrivit DGPMB.
Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta a fost comisă de către două persoane, o femeie şi un bărbat. În urma efectuării percheziţiilor, a fost găsit şi ridicat lanţul pe care bănuiţii l-ar fi sustras.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.