Premierul Nicolae Ciucă a transmis vineri un mesaj cu prilejul Crăciunului în care își exprimă speranța că, în perioada sărbătorilor, românii vor respecta măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, care ”mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi”.

”Întâmpinăm Crăciunul, și anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi. Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți, prin responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi”, a transmis prim-ministrul Nicolae Ciuca.

Acesta a subliniat că ”luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni și că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia și cu toți cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simțim împliniți sufletește și ne dorim să-i știm mereu sănătoși și în siguranță”, a mai spun premierul.

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook