Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a subliniat într-un mesaj că Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal trebuie să fie cea mai performantă organizație de femei a unui partid din România.

Ne așteaptă o perioada dificilă, cu mize mari, de aceea PNL trebuie să fie unit pentru reușita guvernării și reușita la toate alegerile ce vor veni”, a scris Bode.

“Organizația femeilor liberale și-a ales astăzi conducerea pentru următorii 4 ani. Cele peste 1.000 de delegate la Congresul OFL au avut de ales între două candidaturi puternice – Nicoleta Pauliuc și Cristina Trăilă – două colege cu un parcurs politic foarte bun, solid, cu realizări și obiective serioase de viitor pentru OFL și pentru PNL. Îi doresc succes câștigătoarei, doamnei Nicoleta Pauliuc și echipei sale, și am încredere că femeile liberale vor avea în continuare o contribuție importantă la creșterea calității actului politic și administrativ din România dar, mai ales, în atingerea obiectivului comun de consolidare a încrederii cetățenilor în PNL. OFL este o structură esențială și puternică care și-a câștigat locul și rolul prin muncă și seriozitate. OFL trebuie să fie cea mai performantă organizație de femei a unui partid din România! Ne așteaptă o perioada dificilă, cu mize mari, de aceea PNL trebuie să fie unit pentru reușita guvernării și reușita la toate alegerile ce vor veni. Avem mari oportunități pe care nu trebuie să le ratăm. Doar împreună vom reuși să ducem PNL mai aproape de victoriile anului 2024 și de atingerea obiectivelor de țară”, a scris ministrul afacerilor interne pe Facebook.