Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire cu persoanele din conducerea sindicatelor reprezentative la nivelul instituției. La întâlnire au participat și secretarii de stat Bogdan Despescu și Romeo Simionescu.

Ședința a fost organizată la inițiativa ministrului Afacerilor Interne și a avut ca principal scop stabilirea unui mod de lucru optim și eficient în relația instituție – sindicate, în beneficiul angajaților MAI și al cetățenilor, prin creșterea calității serviciilor oferite de structurile ministerului. Cătălin Predoiu a subliniat faptul că dorește o colaborare onestă și deschisă cu sindicatele.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte care prezintă interes atât pentru reprezentanții sindicatelor cât și pentru conducerea ministerului.

Printre temele de discuție s-a numărat salarizarea personalului MAI și subdimensionarea sistemului, din punct de vedere al resurselor umane.

Ministrul Afacerilor Interne a reafirmat decizia conducerii MAI de a continua eforturile pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați, pentru reducerea deficitului de personal și pentru asigurarea salarizării corespunzătoare.

Sursa: MAI