Poliţiştii din Giurgiu au deschis un dosar penal după un conflict între două familii, soldat cu mai multe victime, în localitatea Clejani.
Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, un echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi o patrulă de poliţie se află, duminică seara, în zona în care a avut loc incidentul, pentru a o supraveghea.
“Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Mihăileşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că a avut loc un conflict între mai multe persoane, cu mai multe victime, solicitând şi ambulanţa. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.
Din primele cercetări, a reieşit faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei şi ar fi lovit-o pe concubina acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.
Membrii familiei respective ar fi pătruns şi în curţile locuinţelor altor doi bărbaţi, unde, de asemenea, ar fi distrus uşile de acces şi geamurile imobilelor. Conflictul a fost aplanat de fortele de ordine sosite la faţa locului, iar în zonă a rămas o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi o patrulă de poliţişti.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere”, a precizat sursa.