Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a felicitat reprezentanții Direcției Generale de Management Operațional, la împlinirea a 103 ani de la înființarea structurii.
“Am participat cu emoție la întâlnirea cu reprezentanții Direcției Generale de Management Operațional, una dintre structurile mai puțin cunoscute publicului larg, dar una de tradiție.
O structură cheie, a cărei activitate este vitală în desfășurarea proceselor complexe de analiză, planificare, coordonare și cooperare interinstituțională. În contextul actual, al crizei generate de conflictul din Ucraina, suportul pe care îl oferă DGMO pentru eficiența misiunilor este crucial. Această unitate este partea nevăzută a proceselor, creierul din spatele acțiunilor eroilor din stradă”, a scris Lucian Bode pe Facebook.
“În spatele fiecărui polițist, pompier, paramedic, jandarm, polițist de frontieră sau pilot care intervine să salveze o viață sau să aplice legea se regăsește munca angajaților acestei structuri. Acolo unde este nevoie de îmbunătățiri, am convingerea că vor fi găsite soluțiile cele mai bune pentru a contribui, ca și până acum, la atingerea obiectivelor instituționale ale Ministerului Afacerilor Interne!
Le mulțumesc, pentru întregul sprijin, colegilor din cadrul Direcției Generale Management Operațional și le doresc multă putere de muncă. La mulți ani!”, se arată în postarea ministrului afacerilor interne.

Foto: Lucian Bode/Facebook