Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a încurajat, sâmbătă, pe membrii organizaţiei de tineret a formaţiunii politice “să facă greşeli” şi i-a asigurat că nu vor exista în partid “repercusiuni în ce priveşte atitudinea şi dreptul la libera exprimare”, menţionând că deputatul Dumitru Coarnă a “încălcat o linie roşie”, care ţine de “fondul şi atitudinea PSD”.
“Mi-aş dori să nu aveţi reţineri să faceţi greşeli şi vă asigur că, în PSD, nu vor exista repercusiuni în ce priveşte atitudinea şi dreptul la libera exprimare. Există nişte linii roşii – a încălcat-o domnul Coarnă acum câteva zile – care ţin de fondul şi de atitudinea PSD, dar nu au ţinut de o anumită liberă exprimare. Aşa că vă încurajez, cum v-am încurajat şi la mare, să aveţi o anumită atitudine şi să vă înţelegeţi rolul”, a afirmat Ciolacu la Şcoala Politică a TSD de la Cheile Grădiştei.
Totodată, liderul social-democrat le-a spus celor din TSD că nu trebuie să fie “după chipul şi asemănarea şefilor” şi, menţionând propria sa experienţă, i-a sfătuit “să nu ardă etape”.
“Cel mai important este să învăţaţi din greşelile noastre, încercăm să învăţăm şi noi din greşelile personale, dar e un risc, să nu cumva să picaţi într-o capcană, să fiţi după chipul şi asemănarea noastră. Dumneavoastră trebuie să fiţi total diferiţi, să ieşiţi din linia partidului, trebuie să ne criticaţi cu argumente şi să fiţi altfel, pentru că nu pot fi asemănări ca spirit, poate doar ca atitudine, între generaţii.

De asemenea, el i-a îndemnat pe tinerii social-democraţi să folosească echipa de comunicare de la nivel central pentru a învăţa cum să apară la televiziuni şi în social-media.

Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook