În această lună, observatorii cerului vor avea şansa de a surprinde o privelişte a celei mai mari Superluni din 2022, numită şi Superluna Buck.
Luna Buck a fost numită de triburile Algonquin pentru că luna iulie este momentul în care tinerii cerbi buck îşi arată de obicei coarnele înmugurite.

Luna plină din iulie a fost cunoscută şi sub alte nume, inclusiv Luna Tunetului, din cauza furtunilor sezoniere care au loc de-a lungul lunii iulie. Indiferent cum se numește, următoarea Lună plină este cea mai mare Superlună din 2022, potrivit BGR.
Superluna va fi vizibilă pe cer atunci când va atinge punctul cel mai plin miercuri, 13 iulie. NASA spune că Luna va apărea plină timp de aproximativ trei zile. Această plenitudine va începe marţi dimineaţa devreme şi va dura până vineri dimineaţa devreme.
Cea mai mare Superlună din 2022, poate fi văzută miercuri după-amiază, în funcţie de locaţie, cu aproximativ 90 de minute înainte ca Soarele să apună.
Fiind cea mai mare Superlună din 2022, Luna Busk este mai mult decât o Lună plină. Practic, este cea mai plină şi cea mai mare Lună care poate fi văzută în acest an. Termenul de „superlună” a fost inventat pentru prima dată în 1979.