Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București și ai Brigăzii Rutiere – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au prins în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În dimineața de 9 august 2023, în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o șosea din sectorul 1, au semnalizat pentru oprirea în trafic a autoturismului condus de către bărbatul bănuit, care însă nu s-ar fi conformat, continuându-și deplasarea.

Astfel, echipajul de poliție a solicitat sprijin, pornind în urmărirea autoturismului, pe care a reușit să îl oprească, pe un bulevard din sectorul 5, cu ajutorul altor echipaje de poliție.

În autoturism, au fost descoperite și ridicate aproximativ 11 grame de cocaină, 21 de grame ketamină, 2 grame de amfetamină, 7 grame de substanță MDMA, 37 de grame de cannabis, 21 de grame de ciuperci halucinogene, 32 de timbre LSD, 18 comprimate de ecstasy, 100 de mililitri de ketamină și un cântar de precizie. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București a dispus arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului.

Sursa: IGPR