Ludovic Orban a recunoscut, în ultimele săptămâni, că nu mai are prima șansă la șefia PNL, după ce aproape toți liderii filialelor județene au trecut în echipa lui Florin Cîțu.

Ultimul care a făcut acest pas este chiar Marcel Vela, reimpus în fruntea PNL Caraș-Severin, când era în tabăra lui Orban. Însă, fostul ministru de Interne a trădat pe ultima sută de metri, chiar cu câteva zile înainte de finala pentru șefia PNL. Vela îl susține pe Florin Cîțu, dându-i o lovitură ce îi poate fi fatală lui Orban.

Se pare că Vela ar fi fost oripilat de atacurile deșănțate ale lui Orban la adresa lui Klaus Iohannis. ”Atacul la preşedintele Iohannis a dus ca persoane care nu se aflau lângă Florin Cîţu să treacă automat în echipa premierului. Unul dintre ei, şi poate cel mai cunoscut, este Marcel Vela, fostul ministru de Interne, care în momentul în care a văzut atacurile în cascadă ale lui Ludovic a zis STOP şi că nu poate accepta asta.”, a precizat Rareș Bogdan, într-o intervenție la Antena 3.

Trebuie precizat că fiica lui Marcel Vela, Andra Pleșa, se iubește cu Ionuț Stroe, fostul ministru liberal al Sportului, aflat și el în echipa lui Cîțu. De altfel, premierul a numit-o, în aprilie, pe Andra Pleșa, în postul de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Sura: Știri pe surse