Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a participat marți, 22 august, la ultimul antrenament al echipei Invictus care va reprezenta România, în perioada 9-16 septembrie, la „Invictus Games Düsseldorf 2023”.

În cadrul activității, desfășurată la sala de sport a Statului Major al Forțelor Terestre, ministrul apărării naționale i-a încurajat pe militari și le-a transmis întreaga susținere și apreciere pentru exemplul de curaj și determinare pe care îl transmit societății și pentru dăruirea cu care luptă pentru a reprezenta țara noastră la competițiile sportive, așa cum au făcut-o și în operațiunile militare la care au participat.

„Ne interesează, la nivelul Ministerului Apărării Naționale, activitatea dumneavoastră, pentru că ceea ce ați realizat până acum ne-a făcut mandri și ne obligă să vă sprijinim cât putem de mult, pentru că ați plătit un preț mare servindu-vă țara. Reprezentați un model pentru români, pentru că, prin exemplul dumneavoastră, ați demonstrat că și atunci când suntem într-o situație specială putem performa și forța limite. Go Invictus!”, a transmis ministrul Tîlvăr.

Sursa: MApN