Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au vrut să aducă zâmbetul pe faţa copiilor care se refugiază din calea războiului, astfel că pe podul care face legătura cu Ucraina au fost aşezate jucării de pluş.
”Podul istoric care face legătura dintre România şi Ucraina, PTF Sighetu Marmaţiei – PTF Solotvino, a devenit un pod al jucăriilor. Oamenii simpli, poliţiştii de frontieră şi voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România copilaşii care vin din Ucraina să poate să-şi ia o jucărie de pluş. Zâmbetul copiilor în momentul în care îşi aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri şi fructe de la poliţiştii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochii mamelor”, precizează Poliţia de Frontieră pe pagina de Facebook.
În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetăţenilor ucraineni care vin în ţară, dar îşi îndreaptă atenţia şi spre copii, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Politia de Frontiera/Facebook